YKS SÜRECİNDE MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK

Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi Öğrencileri, YKS Sürecinde Motivasyonlarını Artırmak İçin İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şule Aydın ile Bir Araya Geldi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecinde öğrencilerin motivasyonunu artırmak için Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şule Aydın ile bir araya geldi.

Şule Aydın, öğrencilere sınav stresiyle başa çıkma stratejileri ve motivasyonlarını artırmak için pratik önerilerde bulundu.

Öğrenciler, bu etkinlik hakkında memnuniyetlerini dile getirdiler. Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi, öğrencilere ve velilere YKS sürecinde motivasyonlarını artırmak için faydalı kaynaklar sunmaya devam ediyor.

Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sınav stresiyle başa çıkma becerilerini geliştirmek ve motivasyonlarını artırmak için önemli bir fırsat olduğunu belirten Şule Aydın, öğrencilere sınav sürecinde kendilerine güvenmeleri ve başarıya ulaşmaları için gereken desteği sağlamak için İstanbul Aydın Üniversitesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

22.02.2024 82

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024