Üniversite Tanıtım Günleri

Üniversite Tanıtım Fuarı Gezisi - Öğrencilerimize Yönelik Heyecan Verici Bir Deneyim!

Çankaya Kaymakamlığı ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı, 16 Nisan 2024 tarihinde Ankara Atatürk Lisesi'nde gerçekleşti. Öğrencilerimizin akademik ve kariyer yolculuklarını desteklemek adına okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretmenimiz Funda Timur Kahraman ve Matematik Öğretmenimiz Hakan AYDINGÜNEŞ önderliğinde  12. Sınıf öğrencilerimiz bu heyecan verici etkinliğe  katıldılar.

Bu keyifli gezi, öğrencilerimize üniversite seçimi ve kariyer planlaması konularında önemli bir fırsat sunmuştur. Fuarda, çeşitli üniversitelerin tanıtım stantlarını ziyaret ederek bilgi edindiler, bölümler hakkında detaylı bilgiler aldılar ve gelecekleri için doğru kararlar vermelerine yardımcı olacak ipuçları elde ettiler.

Öğrencilerimizin bu değerli deneyimi, onların akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlayacak ve geleceklerine daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacaktır.

16.04.2024 69

16-04-202416-04-202416-04-2024