YKS de Matematik Netleri Nasıl Artar

EĞİTİMCİ YAZAR İBRAHİM AKÇA'DAN ÖĞRENCİLERE DEĞERLİ TAVSİYELER: "YKS'DE MATEMATİK NETLERİ NASIL ARTAR?"

Okulumuz rehberlik servisinin düzenlediği etkinlik kapsamında, 11. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik önemli bir seminer gerçekleştirildi. Eğitimci Yazar İbrahim Akça tarafından verilen seminer, "YKS'de Matematik Netleri Nasıl Artar?" başlığıyla öğrencilere yol gösterici bilgiler sunmayı hedefledi.

Seminerde, matematik alanındaki sınav stratejileri, etkili çalışma yöntemleri ve soru çözme teknikleri gibi konular ele alındı. Eğitimci Yazar İbrahim Akça, öğrencilere deneyimlerini paylaşarak, sınav stresiyle baş etme ve başarıya giden yolda karşılaşılan zorlukları aşma konusunda değerli ipuçları verdi.

Okul yönetimi adına yapılan teşekkür açıklamasında, Eğitimci Yazar İbrahim Akça'ya değerli bilgileriyle katkılarından dolayı teşekkür edildi. Bu tür etkinliklerin öğrencilere sınav süreçlerinde rehberlik etme, motivasyonlarını artırma ve hedeflerine ulaşma konusunda önemli olduğu vurgulandı.

Öğrencilerimizin başarılarını desteklemeye devam eden rehberlik servisimiz, geleceğin liderleri için yol gösterici etkinliklere devam edecektir.

22.12.2023 159

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-202322-12-2023