HEPİMİZ BİRİMİZ, BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN

Şehit Feramil Ferhat Anadolu Lisesi olarak "Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için..."duygusuyla paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu duyduk.  paylaştıkça çoğalan sevinçlere paylaştıkça azalan üzüntülere ortak olmayı hedefledik. Yardım kolileri sevgi, emek, özveri ve tüm iyi niyetlerle paketlendi. Gidecekleri gönüllerle buluşmayı bekledi ve gönüllerle buluştu. . Bu güzel çalışmada emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Ulviye Kapusuz, Erdal Doğan,Şengül Yıdızlı ve Dilek Ökten çalışmalarımızı yürüttü. LÖSEV de okulumuzun bu çalışmalarına karşılık LÖSEV Yaşam Sertifika 'sı düzenledi. Okulumuz adına LÖSEV' e çok teşekkür ederiz.

LÖSEV'in kuruluşundaki amacı Türkiye'de her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfın gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.Biz de empati kurmayı ve bu zorlu  süreçleri anlamayı okulumuz öğrencileriyle farkındalık oluşturmayı istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...."duygusuyla paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu duyduk.  paylaştıkça çoğalan sevinçlere paylaştıkça azalan üzüntülere ortak olmayı hedefledik. Yardım kolileri sevgi emek, özveri ve tüm iyi niyetlerle paketlendi. Gidecekleri gönüllerle buluşmayı bekledi. Bu güzel çalışmada emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Ulviye Kapusuz, Erdal Doğan,Şengül Yıdızlı ve Dilek Ökten 'e çok teşekkür ederiz. Ayrıca emeklerine sevgilerini de katan okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

08.03.2024 85

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024