HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencileri, Hacettepe Üniversitesi Gezisinde

Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi, öğrencilerinin üniversite hayallerini gerçeğe dönüştürmek adına önemli bir adım attı. 07 Mart 2024 Perşembe günü, 12. sınıf öğrencilerine yönelik Hacettepe Üniversitesi'ne özel bir gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz, okulumuz öğretmenlerinden Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmeni Funda Timur Kahraman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ebru Asarkaya eşliğinde üniversite atmosferini yakından tanımaları ve kariyer hedeflerini şekillendirme yolunda ilham alabilmeleri amacıyla Hacettepe Üniversitesindeydiler.

Hacettepe Üniversitesi'nin akademik ve sosyal olanakları, fakülteler ve bölümler hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı.

Öğrenciler, üniversite kampüsünde akademisyenlerle tanışma fırsatı bulurken, derslik ve laboratuvarları gezip inceleme şansını elde ettiler. Aynı zamanda kampüs içindeki sosyal alanları gezerek üniversite hayatının bir parçası gibi hissettiler.

Öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşma yolunda doğru adımlar atmaları için sağlanan bu fırsat, geleceğe yönelik umutları arttırdı.

Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarına ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için gereken tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz.

07.03.2024 92

07-03-202407-03-2024