"MOTİVASYONUNU KAYBETME" KONULU SEMİNER

Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Sayın Ozan Budak okulumuz 11. ve 12. Sınıf öğrencileri için ‘Motivasyonunu Kaybeme’ semineri için 14 Aralık 2023 tarihinde konuğumuz oluyor.

Motivasyonunu Kaybetme Semineri

Değerli Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi Öğrenci ve Velileri,

Okulumuz, kariyer gelişimi ve öğrenci motivasyonunu desteklemek adına Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Sayın Ozan Budak'ı ağırlayacak. "Motivasyonunu Kaybetme" başlıklı seminerde sizlerle bir araya gelecek olan Sayın Budak, kariyer planlaması ve motivasyon alanında değerli bilgileri sizlere aktaracaktır.

Tarih: 14 Aralık 2023

️ Saat: 11.30

Yer: Şehit Feramil Ferhat Kaya Anadolu Lisesi Konferans Salonu

Bu değerli etkinlik, öğrencilerimizin geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemelerine destek olmayı hedeflemektedir. Sizleri bu motivasyon dolu etkinliğe davet etmekten memnuniyet duyuyoruz.

11.12.2023 101

11-12-2023